fbpx

O nama

O NAMA

SomMar Adria d.o.o. uspješno posluje na Hrvatskom tržištu od 2017. godine. Kroz svoje proizvode, SomMar Adria d.o.o. uspješno zadovoljava potrebe i najzahtjevnijih potrošača. Naši proizvodi su izrađeni od prirodnih, strogo selektiranih sastojaka visoke kakvoće uz tehnološke postupke kojima su očuvani svi vrijedni sastojci. Vrijednosti koje odlikuju naše proizvode jesu izvrsnost, izvornost i prepoznatljivost. Zbog inovativnog načina pripreme proizvoda i visokokvalitetnih sirovina, naše proizvode korisnici svrstavaju u proizvode visokog povjerenja i rado im poklanjaju svoju vjernost. Naši proizvodi su moderni, inovativni, uvijek u trendu i privlačnog vizualnog identiteta. Inovacije u pakiranju i ambalaži, kao i razvoj novih proizvoda dio su našeg poslovnog usmjerenja. Uspjeh Sommaradria d.o.o. na tržištu uspjeh je cjelokupnoga tima. Svi djelatnici svojim znanjem, vještinama i radom doprinose kvaliteti naših proizvoda koji zadovoljavaju potrebe svakog modernog čovjeka.

VIZIJA

Postati konkurentna kompanija u Hrvatskoj i Europi sa ekološki prihvatljivim proizvodima respektabilne kvalitete koja konstantno ulaže u razvoj i znanje prema zdravlju i zadovoljstvu korisnika (partnera) kako bi ostvarili zajedničke ciljeve svojih djelatnika, lojalnih i zadovoljnih potrošača, poslovnih partnera, kao i šire zajednice.

MISIJA

Osigurati stalnu dostupnost i postaviti visoke standarde naših proizvoda. Omogućiti partnerima ekološki najkvalitetnije usluge i proizvode. Voditi brigu o zdravlju i zadovoljstvu kupaca. Inovativno pristupati novim proizvodima i educirati partnere i korisnike. Razvijati i održavati poslovne odnose s domaćim i stranim partnerima. Težiti na stalnom učenju i nadograđivati dugogodišnje znanje i tradiciju. Biti inovativan i snažno društveno odgovoran. Promicati zdrav način života koristeći svoja znanja i kvalitetu proizvoda. Potrošačima nuditi vrijednosti koje se očekuju: kvalitetan, moderan, ekološki i ekonomski standardiziran proizvod. Osvojiti tržišta Europe i ostatka svijeta inovativnošću, kvalitetom i edukacijom.